Salem Online Convention - June 26-28, 2020

All sessions are on Pacific Daylight Time

Theme Text: Philippians 4:7 - "And the peace of God, which passeth all understanding, shall keep your hearts and minds through Christ Jesus."

Theme Hymn: 128 - Prince Of My Peace

FRIDAY, JUNE 26

1:00 - 1:15	Welcome Address - Br. Ron Miller
	Break (15 min)
1:30 - 2:30	Discourse - Br. Robert Bennett
	Break & Fellowship (30 min)
3:00 - 4:00	Discourse - Br. Ed Grabner
4:00	Songs In The Night - June 26
	Fellowship (1 hour)

SATURDAY, JUNE 27

9:15	Manna - June 27
	Mini Break
9:30 - 10:30	Discourse - Br. Ed Heidelbach
	Break & Fellowship (30 min)
11:00 - 12:00	Theme Discourse, Phil 4:7 - Br. John Baker
	Lunch & Fellowship (1 hour)
1:00 - 2:00	Testimony - Br. Don Horein
	Break & Fellowship (30 min)
2:30 - 3:30	Discourse - Br. Harry Wildblood
3:30	Songs In The Night - June 27
	Fellowship (1 hour)

SUNDAY, JUNE 28

9:15	Manna - June 28
	Mini Break
9:30 - 10:30	Discourse - Br. Robert Bennett
	Break & Fellowship (30 min)
11:00 - 12:00	Discourse - Br. Don Horein
	Lunch & Fellowship (1 hour)
1:00 - 2:00	Discourse - Br. John Baker
	Break & Fellowship (30 min)
2:30 - 3:30	Discourse - Br. Allan Ross
3:30	Songs In The Night - June 28
	"God Be With You" - Hymn 64